Kristijan Golubović ulazi u ring!

Glas Srpske
Kristijan Golubović ulazi u ring!

Najveća zvijezda kultnog dokumentarca o beogradskoj mafiji Vidimo se u čitulji spreman je za novi trenutak slave. Kristijan Golubović danas je jedini preživjeli od svih protagonista ovog polusatnog kultnog filma o beogradskom podzemlju iz devedesetih godina, prenoi net.hr

O Čitulji zapravo sve govori podatak da su za vrijeme snimanja ubijena čak četiri aktera – redom kriminalaca iz sukobljenih gangova beogradskog podzemlja.
Jedini preživjeli svjedok tog vremena, koji je pola svog života proveo u zatvorima širom Evrope, odlučio se vratiti u borbu sa sudbinom, ali ovoga puta u ringu, ne na ulici.
Golubović je, naime, nevjerojatnu snagu stekao upravo po grčkim, njemačkim i srbijanskim zatvorima, gdje je radio desetke hiljada sklekova, trbušnjaka, zgibova..., a sada se odlučio posvetiti sportu i – i to ultimate fightu – nastupom na Pro Millenium Fighting turniru u Splitu.
Radi se o velikom ultimate- fightu spektaklu koji će se održati 28. novembra u Velikoj dvorani na Gripama, a Golubovićev će protivnik biti mađarski borac Albert Sarkozy.

Inače, Golubović je, kako kaže, sa životom preko ruba zakona završio nakon posljednjeg izlaska iz zatvora početkom ove godine, te se posvetio pisanju autobiografije Ja i slobodnoj borbi. U slobodno vrijeme bavi se slikarstvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana