Kristen pronalazi mir u jogi

Agencije
Kristen pronalazi mir u jogi

Holivudska glumica Kristen Stjuart svoj unutrašnji mir već neko vrijeme pronalazi u jogi. Mlada glumica je poslije raskida sa Robertom Patinsonom otkrila jogu, koja joj pomaže da se riješi stresa i negativne energije.

"Hollywood Life" piše da je Kristen otkrila prednosti kundalini joge i da svakodnevno vježba kako bi sredila misli i pronašla mir. Stjuartova je, navodno, htjela da posjeti Roberta u Australiji, gdje on snima film "Rover", ali su joj savjetovali da to nije pametna ideja.

- Naravno da joj nedostaje Robert, ali Kristen se sad odlično osjeća. Htjela je da ga posjeti na filmskom setu u Australiji, ali shvatila je da mu mora dati prostora. Ona sad mnogo vremena provodi sa svojom porodicom i prijateljima. Druži se i sa svojim mlađim bratom Tejlorom Stjuartom. Jednostavno, živi normalan život i pronalazi utjehu u svakodnevnim stvarima - pišu mediji.

Navodno je Kristen vrlo optimistična kada je u pitanju budućnost veze sa Robertom.

- Ona vjeruje da će se stvari između njih srediti. Uvjerena je da će njih dvoje opet biti zajedno. Želi samo da oboje budu srećni - navode američki mediji.

Inače, Robert za film "Rover" kaže da je jedan od najvećih projekata na kojem je ikad radio.

- Scenario je vrlo zahtjevan, ali to je definitivno jedan od najboljih scenarija koje sam imao u rukama od kada se bavim ovim poslom -  rekao je Patinson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana