Krisa ostavila djevojka zbog Rijane

Agencije
Krisa ostavila djevojka zbog Rijane

Pjevača Krisa Brauna je ostavila djevojka jer je shvatila da i dalje gaji osjećanja prema bivšoj ljubavi, pjevačici Rijani, javile su agencije.

Rijana  je uslikana u ponedjeljak u noćnom provodu sa svojim bivšim dečkom Krisom Braunom  i time dokazala da je i dalje bliska s njim.

Iako je poznati reper 2009. godine pretukao Rijanu, par je viđen u noćnom klubu u Njujorku. Rijana i Kris su se strasno ljubili, a po riječima očevidaca  poslije toga su otišli u hotel. Reper je stigao te večeri u klub, a poslije njega i Rijana. Braun je skinuo majicu i počeo da igra sa Rijanom.

Slavna pjevačica nedavno je priznala da i dalje voli Krisa bez obzira na to što je pretukao i da je on ljubav njenog života.

Braun je 2009. osuđen zbog napada na Rijanu uoči dodjele "Gremi" nagrada. On se javno izvinio i bio je osuđen na pet godina uslovne, na društveno-korisni rad, savjetovanje zbog nasilja i bilo mu je naređeno da se kloni pjevačice sa Barbadosa. Prošle godine zabrana prilaska je uklonjena i par se ove godine ponovo našao u studiju, snimivši singlove "Birthday Cake" i "Turn Up the Music", što je izazvalo spekulacije da su opet zajedno.

- Postali smo bliski od kada je uklonjena zabrana prilaska. Radili smo na tome, malo po malo, i nije bilo lako - rekla je pjevačica i dodala da su ponovo  izgradili povjerenje.

Istakla je da se i dalje vole i to vjerovatno zauvijek i da to nije nešto što će pokušati da promijene.  

- Teško je da sakrijem osjećanja kada se sretnem sa Braunom, neugodno mi je jer  ga i dalje volim. Imam leptiriće u stomaku, a moram da zadržim ovo kameno lice i ne dozvolim da se to vidi - rekla je Rijana.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana