Kris Braun prijetio Rijani smrću

Glas Srpske
Kris Braun prijetio Rijani smrću

Policijski izvještaj o tome kako je muzičku zvijezdu Rijanu pretukao pjevač Kris Braun, njen tadašnji momak, šokirao je javnost. Iako je većina informacija procurila odmah poslije ovog događaja, sada su objavljeni novi detalji.

U izvještaju se navodi da je policija primila poziv od žene koja je nekontrolisano vrištala, a kada su došli tamo, pronašli su uplakanu i uzrujanu Rijanu koja je sjedjela na vozačevom mjestu u parkiranom automobilu. Rijana je ispričala policajcima da se posvađala sa tadašnjim momkom Krisom Braunom i to zbog nečega što se dogodilo ranije toga dana.

- Sve je počelo u automobilu gdje je tada bijesna Rijana udarila šakama o plastičnu površinu ispred suvozačevog sjedišta. Kris je stao, otvorio suvozačeva vrata automobila i pokušao da izgura Rijanu van, ali mu to nije pošlo za rukom jer je bila vezana bezbjednosnim pojasom - piše u policijskom izvještaju.
Pošto nije mogao da je izgura iz automobila, uhvatio je Rijanu za glavu i udario je o bočno staklo. Ona se tada okrenula prema vozaču, a on ju je desnom šakom udario u lijevo oko i nastavio da vozi.

Izvještaj otkriva mračne detalje o tome kako je Kris brutalno pretukao Rijanu i prijetio joj da će je ubiti.

Kris je dobio uslovnu kaznu od pet godina i kaznu od šest mjeseci društveno korisnog rada. Bivšoj djevojci ne smije da priđe na manje od stotinu metara. On se nada da će uspjeti da povrati karijeru na stari put novim albumom, a kaznu će odslužiti u rodnoj Virdžiniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana