Kris Braun: Bolje bi mi bilo sa Rijanom

Glas Srpske
Kris Braun: Bolje bi mi bilo sa Rijanom

Kris Braun je u intervjuu za britanski "The Times" progovorio o premlaćivanju svoje bivše djevojke Rijane zbog čega je ona završila u bolnici, a on na sudu. Pjevač tvrdi da je prebolio Rijanu, ali će "uvijek osjećati ljubav prema njoj".

- Bila je to velika greška. Ali ja ne poričem da se to dogodilo, niti bježim od toga. Mislim da ne bih trebao dopustiti da mi to uništi život. Priznajem greške koje sam učinio i radim na sebi - rekao je 20-godišnji reper.

Incident sa Rijanom dogodio se u februaru ove godine kada su u javnost procurile slike pjevačice na kojima su se jasno vidjele njene brojne povrede. Javnost je bila zgrožena, ali to nije spriječilo Rijanu da se poslije izlaska iz bolnice, ponovo vrati u Krisov čelični zagrljaj.

Uskoro poslije pomirenja, 21-godišnja Rijana se predomislila i prekinula vezu sa objašnjenjem da mora biti pozitivan primjer mladim ženama.

Ali Kris je u intervjuu rekao da su i kao par mogli zajedno raditi na podizanju svijesti o problemu porodičnog nasilja. 

- Mogli smo da pošaljemo bolju poruku da smo ostali zajedno. Oboje ćemo potražiti psihološku pomoć i pokazati kako je nasilje u porodici pogrešno -  rekao je Kris Braun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana