Kresida ne želi na kraljevsko krštenje

Agencije
Kresida ne želi na kraljevsko krštenje

Čini se da je princ Hari sve odlučniji u namjeri da se oženi svojom devojkom Kresidom. Iako je pozivnica za krštenje malenog princa Džordža jasan znak, Kresida baš i nije sigurna u to.

Kako njeni prijatelji tvrde, princ ju je pozvao da bi je upoznao sa najbližim članovima svoje porodice, ali ona je veoma nervozna zbog čitave ceremonije, te razmišlja o tome da otkaže svoje prisustvo.

Pritisak koji manekenka trpi samim tim što je djevojka princa već je dovoljan, a za upoznavanje sa porodicom još nije spremna. Inače, javnosti još nisu poznati detalji ceremonije, kao ni to ko će kumovati princu Džordžu. Mediji navode samo da će kraljevski par zaobići tradiciju te da će princ imati čak šest kumova i da nijedan od njih neće biti predstavnik kraljevske porodice.

Kresida, koja je manekenka i pripadnica londonske više društvene klase, ima dobre predispozicije za ulazak u kraljevsku porodicu. Kresidina majka je nekadašnji model i bankarska nasljednica ledi Meri-Gej Kurzon, kćerka pokojnog aristokrate Erla Houva. Meri-Gej Kurzon je takođe i potomak kralja Čarlsa II, vanbračnog sina Henrija Ficroja, vojvode od Graftona. Ima petoro djece iz četiri braka. Od Kresidinog oca razvela se 1994. godine. Dvadesetčetvorogodišnja Kresida je prijateljica Harijevih rođaka, princeze Beatrise i Eugenije, koja ju je i upoznala sa princem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana