Krauča zavela prostitutka

Glas Srpske
Krauča zavela prostitutka

Piter Krauč vjerovatno je bio zadovoljan sobom poslije (ne)prospavane noći sa Monikom Mint, ali pitanje je šta sad misli o njoj nakon što je 19-godišnja ljepotica dala intervju španskom "Intervjuu" i izjavila da je spavala sa pola Realove svlačionice samo zbog novca.

Krauč je donedavno glasio kao fino vaspitani mladić, fudbaler koji nije sklon incidentima, nevjeri i ostalim glupostima koje se tako često vežu za fudbalske zvijezde. Nakon što su ostrvski novinari otkrili da se malo zabavio sa Monikom Mint (a poslije toga je šarao i sa kojekakvim plavušama) on se nije previše uzbuđivao. Očigledno je bio zadovoljan provedenom noći sa 19-godišnjom ljepoticom, a kako se osjeća sad, nakon što je Monika dala intervju Špancima, možemo samo da zamislimo.

- Fudbaleri Real Madrida su grupa arogantnih glupana koji misle da će sve žene sa njima otići u krevet. Ja sam bila sa njima samo zbog novca i poslije seksa brzo bih otišla. Nijedan od njih nikad nije pokazao nimalo brige o meni, za razliku od Krauča koji ne izgleda dobro, ali je bio nježan i galantan. Nemogućnost komunikacije zbog nepoznavanja jezika nije nam smetao, dobro me mazio - kazala je, između ostalog, Monika i dodala da je njena cijena 1.000 dolara, pa i u slučajevima kad je bila i dvojicom Madriđana odjednom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana