Krauč se trijeznio kroz šiber

Glas Srpske
Krauč se trijeznio kroz šiber

Za razliku od ranijih sezona, Totenhemu je konačno krenulo. Dobra igra i još jedna pobjeda, ovoga puta u Portsmutu i treće mjesto na tabeli razlozi su zbog kojih su fudbaleri ekipe sa "Vajt Hart Lejna" odlučili da daju sebi oduška i proslave trenutni uspjeh.

U elitnom londonskom "Movida" klubu, u društvu ljepših polovina pojavili su se Robi Kin, Džermejn Dženas, Džonatan Vudgejt, ali je pažnju svih prisutnih tokom večeri privukao Piter Krauč. Vižljasti golgeter, bivši fudbaler Liverpula i Portsmuta te engleski reprezentativac, bio je najveseliji gost i centralna figura žurke. Popularni Rodni, pod vidnim uticajem alkohola, cijelo veče njihao se u ritmu muzike, "bacao" svoje dugačke ekstremitete u društvu saigrača, a u plesnom zanosu nije ni primijetio da je potpuno mokar. Da li od prosutog pića ili, možda, od posljedica pretjeranog znojenja, to je i nevažno koliko činjenica da se fudbaler baš dobro proveo. Ipak, sve što je lijepo kratko traje, pa i ovaj provod koji se završio oko dva sata poslije ponoći, ustvari, nastavio se u kolima.

Krauč, naravno, u pripitom stanju nije sjedao za volan, ali je zato "iskočio" kroz šiber luksuznog mercedesa i takav, već ispijen od umora i pića, malo se ohladio na svježem londonskom vazduhu.

Slike pijanog fudbalera neće se dopasti njegovom treneru Hariju Rednapu, koji je po dolasku u Totenhem najavio da će iskorijeniti "parti-navike" kod igrača, a bez obzira što je protiv Bjelorusa postigao dva gola, Krauč će se sigurno naći na tapetu i kod selektora "gordog albiona" Fabija Kapela, poslovično strogog kada su ovakve stvari u pitanju.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana