Kraljica senzualnosti smerna i crno-bijela

Agencije
Kraljica senzualnosti smerna i crno-bijela

Poznata ljubiteljka izazovne odeće, Keli Bruk iznenadila je sve odjevnom kombinacijom za koju se opredjelila kada je krenula na konjičke trke. Uz smernu crno-bijelu haljinu stavila je elegantan šešir i obula neobične sandale. Stilski trik: šarmantna crvena tašnica.

Britanska javnost iznenađena je iznenadnim obrtom u životu Keli Bruk. Preciznije, njenom odabiru garderobe.

Atraktivna brineta poznata je po fotografijama i snimcima na kojima nema mnogo odeće, jer često reklamira donji veš ili glumi djevojke slobodnijeg ponašanja.

Takođe, veliki je ljubitelj izazovne garderobe.

Međutim, sada se 32-godišnja ljepotica „zakopčana do grla" uputila na konjičke trke u Zapadnom Saseksu.  

Takva prilika, ocijenila je popularna manekenka i glumica, zahtjevala je smeran izgled. Stoga je Bruk odabrala bijelu haljinu ukrašenu crnim detaljima, a kako na hipodrom nije mogla bez šešira opredjelila se za istu kombinaciju boja.  

Neobične crne sandale doprinele su Kelinom elegantnom izgledu, a da bi razbila monotoniju dvije boje, lijepa Britanka ponijela je crvenu tašnicu.

Iako joj mnogi modni poznavaoci zameraju što ima nekoliko kilograma više nego njene koleginice, Keli Bruk ne osvrće se već sigurnim, samouvjerenim korakom nastavlja ka željenim lokacijama, ali i pozicijama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana