Kraljica Elizabeta stalno na "kriznim" sastancima zbog intervjua

GS
Kraljica Elizabeta stalno na "kriznim" sastancima zbog intervjua

Britanska kraljica Elizabeta II ne prestaje da radi na popravljanju reputacije svoje porodice nakon intervjua princa Harija i njegove supruge Megan Markl.

Iako ona, navodno, nije gledala intervju, pomoćnici Bakingemske palate su je temeljno informisali o tvrdnjama koje su Hari i Megan iznijeli u vezi s kraljevskom porodicom.

"Od intervjua, kraljica jedva da je imala vremena za sebe jer je bila na stalnim kriznim sastancima", rekao je izvor britanskim medijima, prenosi US Magazine.

Otkriva i da je kraljica uvijek bila blagog stava prema Hariju i pazila je na njega, pa je nevjerovatno povrijeđena i šokirana što je do toga došlo.

"Pokušava da bude razumna i stvari sagleda iz Harijeve perspektive, ali teško je prihvatiti navode koje su iznijeli princ i Megan. Intervju je 'razorio' kraljevsku porodicu", rekao je izvor, piše portal  klix..

Podsjetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Poslije gotovo dva dana ćutanja, naposlijetku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da im je žao što su Hari i Megan povrijeđeni, ali i da se nekih događaja sjećaju drugačije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana