Kraljica Elizabeta Druga u urnebesnom skeču s medvjedićem Padingtonom otkrila kakav sendvič voli

GS
Foto: Agencije

Kraljica Elizabeta Druga duševila je milione gledatelja pojavivši se u iznenađujućem komičnom skeču s medvjedićem Padingtonom, otkrivši mu da voli sendviče s marmeladom i da u svojoj poznatoj torbici drži zalihe za izvanredne situacije.

Kraljica i poznati medvjedić sastali su se na čaju u Buckhingamskoj palači u sklopu posebne, tajno unaprijed snimljene sekvence koja je emitovana na početku BBC-jeve platinaste zabave u palači.
Medvjed u kaputiću rekao je kraljici kako se pobrinuo da uvijek ima svoju omiljenu poslasticu uz sebe za svaki slučaj, podižući svoj crveni šešir kako bi pokazao sendvič.

"I ja", odgovorila je kraljica otvorivši torbu. "Ja ih držim ovdje", kazala je i potom pokazala dvije šnite kruha i marmeladu od naranče.
Medvjedić je kasnije čestitao kraljici na 70-godišnjoj vladavini. Nespojivi dvojac je potom zajedno slušao ritmove pjesme We Will Rock You ispred palače.


Video s medvjedićem Padingtonom podsjetio je neke na ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012.

U kratkom filmu na otvaranju Olimpijskih igara kraljica sa Džejms Bondom, odnosno glumcom Danielom Krejgom, iz Buckingamske palače helikopterom odlazi do stadiona Wembley na koji se spušta padobranom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana