Kraljevska porodica tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice

GS
Kraljevska porodica tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice

Britanska kraljevska porodica i ove je godine već tradicionalno stigla na božićnu svetu misu u Sandringam gdje su ih dočekali brojni fanovi.

Pri dolasku u crkvu pozdravili su okupljene, od njih primili bukete cvijeća i čestitke, a onda su se kralj Čarls III, kraljica Kamila, princ Vilijam, Kejt Midlton i njihova djeca uputili u crkvu.

Uz princa Luisa, Džordža i Šarlotu tu je bila i Mia Tindal, kći Vilijamove sestrične Zare Tindal.

Mlađa sestra kralja Čarlsa III takođe je stigla, u društvu supruga Sir Timotija Lorensa, a božićno slavlje nisu propustili ni vojvoda i vojvotkinja od Edinburga - najmlađi kraljev brat Edvard i njegova supruga Sofi. Osim njih, stigli su i princeza An, ali i omraženi princ Endrju koji je bio u društvu bivše supruge Sare Ferguson.

A princ Vilijam i Kejt nisu zaboravili ni svoje pratioce na društvenim mrežama pa su im poslali božićnu čestitku uz neodoljivu fotografiju svoje djece.

Luis, Džordž i Šarlot sjedili su na klupi zagrljeni, a njihovi mama i tata u opis su dodali: ''Želimo vam svima srećan Božić, od naše porodice vašoj!''.

Inače, kraljevska porodica u Sandringamu slavi Božić od 1998. godine jer je to bilo i omiljeno mjesto preminule kraljice Elizabete II, prenosi "ShowBuzz".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana