Kortni Koks: Spremna sam na sve da odložim starenje

Agencije
Kortni Koks: Spremna sam na sve da odložim starenje

Glumica je priznala da je velika pobornica lasera u održavanju mladolikog izgleda. Najbolje se osjeća bez šminke na licu i impresionirana je ljepotom Helen Miren.

Kortni Kos, zvijezda serije „Kuguar taun", u intervjuu za novi tromjesečni antiejdžing časopis "Nju ju" govori o velikom trudu koji ulaže kako bi što duže zadržala mladoliki izgled i ljepotu.

"Znate šta, otvorena sam za sve. Pokušaću sve kako bih odložila neizbježno. Velika sam pobornica lasera, mislim da su oni novi talas budućnosti. Upravo sam koristila laser Ultera koji proizvodi kolagen. Koristiću i Fraksel, koji će me osloboditi svih braon mrlja s ruku, grudi i lica" - rekla je Kortni Koks (48).

Na naslovnoj strani časopisa glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Prijatelji" pozira u bijelom džemperu.

"Osjećam se najbolje bez šminke na licu. Dejvid Arket, moj bivši suprug, uvijek mi je govorio: Moramo prihvatiti da ćemo ostariti i to treba da radimo dostojanstveno. Što to ranije prihvatiš, život će ti biti lakši", rekla je Koksova i dodala kako je važno piti puno vode, iako ni ona to ne radi dovoljno.

Priznala je da je impresionirana ljepotom starije koleginice Helen Mirren (67).

"Ona je jako seksi. Znate kada ljudi kažu da izgledate bolje s godinama, ona je savršen primjer. Mogla bi da parira tridesetogodišnjakinjama", rekla je glumica koja je nedavno otkrila kako će TV gledaoci u seriji "Kuguar taun" uskoro moći da vide njene gole grudi.

Njenog supruga glumi Džoš Hopkins za kog se šuška da joj je dečko od 2011. godine, nakon što je par zajedno snimljen na odmoru. Glumica se 2010. godine rastala od Dejvida Arketa sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima. Par ima ćerku Koko (8).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana