Kopija slavne manekenke: Vjerujete li da ovo nije Kejt Mos? (FOTO)

GS
Foto: X.com

Denis Ohnona, koja je kao tinejdžerka doživjela tešku saobraćajnu nesreću, priznaje da nije znala ko je Kejt Mos kada su je prvi put uporedili s njom 1990-ih.

Kopija slavne manekenke Kejt Mos Denis Ohnona kaže da sebe nikada nije smatrala lijepom i da je provela godine prevladavajući traumu saobraćajne nesreće koja joj je ostavila teške ožiljke na licu.

43-godišnja majka dvoje djece nedavno je oduševila na Sedmici mode u Parizu, kada je u ponedjeljak prošetala revijom ženske odjeće Marine Sere za jesen/zimu 2024-2025.

Obučena u uske crne kožne pantalone, bijelu košulju i zbačenu crnu kožnu jaknu, oduševila je publika koja je počela da traži svoje mobilne telefone, u uvjerenju da se Mos pojavila na modnoj pisti.

U opisu na njenom Instagram nalogu stoji "svjetska kopija Kejt Mos broj jedan", a njene slike prikazuju kako replicira poznata pojavljivanja na modnoj pisti i reklame prave Kejt.

Nalog ima preko 70.000 pratilaca, uključujući nekoliko naloga obožavalaca Mos, ali ne i samu slavnu manekenku.

Ohnona je rekla za emisiju Danas (Today) na Bi-bi-si Radiju 4 da joj je teška saobraćajna nesreća u kojoj je bila uključena kada je imala samo 18 godina ostavila ožiljke na licu, kao i mentalne traume.

„Moje lice je podnijelo najveći teret i razbilo se o vjetrobran. Sljedeći put kada me je mama vidjela u bolnici, lice mi je bilo potpuno rasječeno. Bilo je stvarno traumatično. Trebalo mi je mnogo, dugo vremena da prebolim to, kao i fizičke ožiljke. Bila sam psihički traumatizovana i to me je sputavalo dugi niz godina“, izjavila je tada.

Rekla je da je prvi put postala svjesna svoje sličnosti sa supermodelom, koja je na vrhuncu slave bila 1990-ih, kada je imala oko 14 godina.

No, dodala je da joj nije toliko smetalo poređenje jer nije znala ko je Kejt Mos u to vrijeme.

"Nismo imali Gugl. Tek kasnije sam saznala ko je ona i kada sam je prvi put vidjela, pomislila sam: 'O moj Bože, prelijepa je, ja nisam baš kao Kejt'. Nikada sebe nisam smatrala lijepom, manekenkom ili tako nečim", rekla je Kejtina kopija.

Ohnona je odrasla u Liverpulu, na Pen Lejnu - ulici koju su proslavili Bitlsi.

Dok je radila u prodavnici odjeće Nekst, u vrijeme nesreće, ožiljci na licu su je naveli da traži posao u kojem nije suočena s klijentima nakon što se oporavila, a kasnije je radila u administratraciji na dokovima Liverpoola.

Ohnona, koja je majka kćerki Elise (13) i Anais (8), profesionalno se bavi modelingom tek šest godina, piše SkyNews.

 

'Fake Moss' Denise Ohnona gives first interview after taking Paris Fashion Week by storm to reveal she didn't even know who Kate Moss was and humbly says 'I never considered myself beautiful' https://t.co/RYaFQRgqQJ pic.twitter.com/SJFzmJqo67

— Daily Mail Online (@MailOnline) March 7, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana