Konobarica odbrusila britanskom premijeru

Glas Srpske
Konobarica odbrusila britanskom premijeru

To što je premijer Velike Britanije nije značilo mnogo Dejvidu Kamerunu u jednom kafiću u Italiji. Nervozna konobarica ga je "otkačila" za kafu kao da je bilo koji "obični smrtnik" koji ljetuje u Toskani.

Premijer Velike Britanije Dejvid Kameron sa porodicom i prijateljima ljetuje u italijanskoj pokrajini Toskani, u vili sa 15 soba čije iznajmljivanje košta 10.000 funti sedmično.

Kao i svi koji dođu u Italiju, poželio je da uživa u dobroj kafi, i to u bašti kafea u mjestu Montevarkiju. Naručio je za šankom espreso i dva kapućina, ali mu je konobarica odbrusila da ih sam odnese za sto jer ona nema vremena.

- Rekla sam mu da sam sama, zauzeta ostalim gostima i da ne mogu da mu odnesem porudžbinu. Nije izgledao uvrijeđeno, klimnuo je glavom i odnio kafe. Tek sam onda shvatila da sam bila nesmotrena jer su mi svi rekli ko je on - rekla je konobarica Frančeska Arijani, koja je premijera pozivala da opet dođe kako bi ga poslužila sa najvećim uvažavanjem. Kameron možda nije izgledao uvrijeđeno, ali pri odlasku ipak nije ostavio napojnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana