Komičar Džejms Korden se izvinio vlasniku njujorškog restorana zbog ponašanja

GS
Foto: CBS

Voditelj i komičar Džejms Korden se izvinio vlasniku restorana „Baltazar“ u Njujorku, nakon što mu je zabranjen ulazak u popularni njujorški ugostiteljski objekat.

Kit Makneli, vlasnik „Baltazara“, opisao je Kordena kao veoma tešku mušteriju koja zlostavlja osoblje njegovog restorana zbog par grešaka sa porudžbinama.

Ipak, Makneli je otkrio da ga je voditelj od tada pozvao iskreno se izvinio.

„Duboko vjerujem u to da svakome treba dati drugu šansu“, kaže Makneli.

Vlasnik restorana je zbog incidenata Kordena nazvao „izuzetno nadarenim komičarem, ali malim kretenom od čovjeka“.

Naveo je da je tokom prvog incidenta u junu prošle godine, dok je jeo u „Baltazaru“, voditelj menadžeru pokazao dlaku nakon što je dobio glavno jelo, implicirajući da se nalazila u hrani.

Iako svakako nije prijatno, takve stvari se dešavaju u svim restoranima, primijetio je Makneli. Kaže da je Korden tom prilikom bio neprijatan i rekao menadžeru da odmah donese drugu turu pića i da se „pobrine za sva pića do sada“.

Drugi incident se desio u novembru, kada je uzrok Kordenovog bijesa bio omlet.

„Kordenova supruga naručila je omlet od žumanaca sa grijer sirom i salatom. Ubrzo nakon što su dobili hranu, Džejms je zvao konobara i rekao mu da ima malo belanca u omletu. Osoblje je napravilo novo jelo, ali je umjesto salate poslalo pomfrit“, naveo je vlasnik.

Tada je, prema njegovim riječima, Korden „poludio“ i počeo da viče na konobara: „Ne znate da radite svoj posao. Možda treba da odem u kuhinju i sam napravim omlet.“

Makneli je Kordena opisao kao „najnasilniju mušteriju“ koju je imao od kada je pre 25 godina otvorio restoran, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana