Kolekcije predstavili domaći dizajneri

Agencije
Kolekcije predstavili domaći dizajneri

I drugo veče 36. Nivea BH Fashion Weekaa oduševilo je sarajevske ljubitelje unikatne odjeće, kada su svoje unikatne kolekcije predstavili afirmisani domaći modni dizajneri.

Tako je ekipa modnog studija "Anastasija" iz Banjaluke odabrala najljepše svečane haljine za sve prilike za dame sa stilom, a modni atelje "Stella" prikazao je njeno veličanstvo - čipku.

"ART BY TEA" je brend sa konceptom koji se zasniva na kombinovanju slikarstva i modnog dizajna u kreiranju i izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Kolekcija nosi naziv "Inspired by Klimt", a iza svega toga stoji osnivač i kreativni direktor Tea Zubović.

Ata Omerbašić predstavila je haljine za ljeto realizovane u različitim tkaninama. Pamuk i svila, kombinovani sa tkanjima industrijski proizvedenih niti, u dodiru sa kožom pružaju osjećaj ugode i samopouzdanja.

Ksenija Stanarević-Đukić "Vera Fashion" predstavila je kolekciju "Haute Couture", koja se ističe korzet krojevima i kvalitetnim materijalima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana