Koen izazvao haos uoči filmskog festivala u Kanu FOTO/ VIDEO

Agencije
Koen izazvao haos uoči filmskog festivala u Kanu FOTO/ VIDEO

Kan - Britanski komičar Saša Baron Koen izazvao je danas manji haos u ulici Kroazet u Kanu, kada je njome prošao u uniformi generela Aladina, lika iz svog novog filma, jašući kamilu Osamu, prenose agencije.

Koen, zijezda filma “Diktator”, naredio je svojim čuvarkama u mini-suknjama da upere automatske puške u brojne novinare ispred hotela “Karlton”, a potom je zajahao kamilu i krenuo u obližnji kafe.

Predstavnici medija koji su pratili Koena izazvali su blokadu saobraćaja u ekskluzivnoj ulici dok je fiktivni diktator sa Bliskog istoka komentarisao inaugurisanje novog francuskog predsjednika Fransoa Olanda i nemire u Siriji.

- Holandez? Da, podržao sam njegovu kampanju. Dao sam mu 500.000 evra - rekao je general, ali je dodao da nema ništa sa udarom groma u avion francuskog predsjednika tokom leta za Berlin.

Potom je sjeo na terasu i naručio dvije kafe, od kojih je jedna bila za kamilu, koja je odbila da je popije.

General Aladin zatim je ušao u radnju “Ralf Loren” i iz nje izašao sa narandžastim šalom koji je omotao kamili oko vrata.

Zvijezda filmova o Ali Džiju, Boratu i Brunu, ranije je već održao premijeru svog novog filma, a u Kan je došao samo da bi privukao pažnju medija uoči današnjeg otvaranja 65. filmskog festivala.

Koen se prethodno pojavio u Kanu 2006. godine, kada je došao na plažu obučen u “bikini za muškarce”, kako bi promovisao svoj film o Boratu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana