Kobi Brajant suprugu prevario 105 puta

Glas Srpske
Kobi Brajant suprugu prevario 105 puta

Zvijezda Lejkersa je, navodno, bio i te kako nevjeran suprug i svoju dragu prevario sa čak 105 žena, javile su agencije. Sada već bivša supruga slavnog košarkaša, Vanesa Brajant je još prije četiri godine planirala da se od Kobija razvede, ali joj je majka savjetovala da sačeka desetogodišnjicu braka da bi imala pravo na pola imovine, što je ona i uradila.

Međutim, Vanesa je unajmila i privatnog detektiva koji je Kobija u stopu pratio protekle četiri godine i dokazni materijal o prevarama slao Vanesi. Prema tim informacijama i onome što je i sama znala, bivša "Plejbojeva" zečica je zaključila da je kobi prevario sa čak 105 žena.

- Vanesa je znala da je Kobi godinama vara, ali nije vjerovala da joj je toliko nevjeran. Kada su joj počeli stizati dokazi, bila je van sebe. Sve to planira da upotrijebi i na sudu ukoliko Kobi ne bude želio da se sporazumno razvedu - rekao je izvor blizak Vanesi.

Izgleda da se Kobi ugledao na prethodnika u dresu Lejkersa Medžika Džonsona, koji se svojevremeno hvalisao da je u krevet odveo više od hiljadu žena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana