Ko kaže da Serena nije seksi? FOTO

Blic
Ko kaže da Serena nije seksi? FOTO

Iako mnogi tvrde da poznata teniserka nije ženstvena, ove fotografije govore drugačije. Kada nije najbolja teniserka svijeta, Serena Vilijams je ženstvena i seksi dama.

Ljepotica je ovim fotografijama pokazala da ima ženstvene grudi, skladan stomak i lijepe kukove. Ali je takođe pokazala da se iza snage i upornosti krije nježna djevojka.

Na prvoj fotografiji vidimo kako pozira sa kačketom na glavi u teget bikiniju. Niko ne može da ostane ravnodušan na ovakve grudi. Kada je na odmoru, Vilijams ne brine o jakim trbušnjacima i rado pokazuje pirsing na pupku.

Osim što voli da fotografiše grudi, Serena voli i da se slika sa svojim psom. Ovo je još jedan dokaz da iako je žestoka dok igra meč, ima meku i ženstvenu stranu koju otkirva fanovima.

Kao i svaka dama, mora da napravi „selfi" u garderoberu, dok na plaži voli da čita modne magazine. Evo jedne fotografije na kojoj teniserka uživa u suncu i čita "Vog", a na naslovnici je niko drugi, do nje same.

Privatno uvijek nasmijana, pozira sa velikom dozom ženstvenosti i harizme. Iako ima mišiće, to ne znači da nema obline i predivno lice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana