Ko je Tifani Tramp, djevojka o kojoj svijet malo zna?

Agencije
Ko je Tifani Tramp, djevojka o kojoj svijet malo zna?

Američki predsjednik Donald Tramp nije od onih političara koji se trude da svoju porodicu sačuvaju dalje od javnosti. Osim što ga njegova supruga prati na svakom javnom dešavanju, što je i očekivano, prvom čovjeku Amerike djeca vrlo često "čuvaju leđa" pred kamerama.

Sigurno da Erika, Donalda mlađeg i Ivanku vrlo često imamo prilike da gledamo u javnosti. Pažnju je na inauguraciji privukao i njegov najmlađi sin Beron Vilijam, ali njegova druga ćerka gotovo da se ne pojavljuje nigde.

Dvadesettrogodišnja Tifani, koju Donald ima sa drugom ženom Marlom Mejplz, isključena je iz političkog života, pa je za mnoge bilo pravo iznenađenje kada se pojavila na otvaranju Trampovog hotela u Vankuveru.

"Tifani će se uskoro pridružiti našem timu, uvijek nam je drago kada si sa nama", rekao je njen brat na otvaranju spomenutog hotela.

Lepa Tifani je izgleda radije uživala u novcu i lagodnom životu, ali se nakon ove rečenice pretpostavljalo da će druga ćerka američkog predsjednika uskoro dobiti neku od važnijih pozicija u porodičnoj organizaciji, mada je iz organizacije ubrzo stiglo saopštenje kojim se ovi navodi demantuju.

Da baš i nema povjerenja u Tifani, Donald je potvrdio u jednom intervjuu.

"Don, Erik i Ivanka su moj ponos, veoma naporno rade. Sa Tifani se ponosim u manjoj mjeri, ipak, tek je završila fakultet i sjajna je djevojka", rekao je tada predsjednik Amerike.

Njoj su pažnju privlačile druge stvari, poput pjevanja. Završila je studije sociologije i urbane kulture, radila u Vogu, a onda se oprobala i kao pjevačica, ali ni u čemu nije ostvarila značajniji uspjeh.

Možda se ne pojavljuje pred kamerama sa svojom braćom i sestrom, ali na društvenim mrežama vrlo rado deli fotografije na kojima se vidi da uživa u društvu poznatih i na putovanjima. Interesantno je da je njen dečko pristalica Hilari Klinton.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana