Ko je Šumaherov dečko zbog kojeg je priznao da je gej

GS
Ko je Šumaherov dečko zbog kojeg je priznao da je gej

Rafl Šumaher bivši vozač Formule 1 i brat legende ovog sporta Mihaela Šumahera, iznenadio je čitav svijet, pošto je javno objavio da je gej.

On je na svom profilu na Instagramu objavio kako stoji zagrljen sa muškarcem, okrenuti leđima gledaju u more i zalazak sunca.

"Najljepša stvar u životu je kada nađete pravog partnera pored sebe, sa kojim možete da dijelite sve“, napisao je Ralf Šumaher i tako otkrio da je gej.

Njemu je stiglo na hiljade poruka, od bivših sportista, poznatih ličnosti u Njemačkoj i šire, koji su istakli da su srećni zbog njega.

Ralf je inače bio u braku sa Korom Brinkman 14 godina, od 2001. do 2015. godine i imaju sina Davida Šumahera.

Zbog toga je ova objava bila pravi šok i grom iz vedra neba za sve, iako su svi poslali poruke podrške Ralfu.

Dejli Mejl je uspio da pronađe i detalje o njegovom partneru, sa kojim je Ralf Šumaher u vezi već dvije godine.

Ispostavilo se da je riječ o Francuzu Etjenu (34), koji je bio biznis menadžer Ralfa Šumahera. Nakon poslovne saradnje, među njima je buknula ljubav.

Etjen živi na relaciji Kejptaun u Južnoj Africi - Nica. Upravo u Nici je upoznao Ralfa, ali nije poznato kada je njihov odnos prešao iz profesionalnog u lični.

Zanimljivo je da je Ralfu podršku poslao i njegov sin Dejvid.

"Veoma sam srećan što si konačno našao nekoga sa kim se zaista osjećaš udobno i sigurno, bez obzira da li je muškarac ili žena“, napisao je dvadesetdvogodišnji trkač.

Kora , koja sada ima 47 godina, imala je sopstvenu trkačku karijeru, vozila je u raznim klasama i šampionatima, a istakla se i fotografijama za Plejboj, ali i karijerom voditeljke i glumice.

Nakon raskida od Ralfa Šumakera napravila je i svoj profil na platformi za odrasle "Onlifens".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana