Ko je nova mis Srbije: Otac joj bio na "lošem glasu"

GS
Foto: Instagram

Pobjednica izbora za Mis Srbije 2024. godine je Aleksandra Rutović.

Dvadesetpetogodišnja ljepotica u Beču je završila osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo i radi kao agent za nekretnine. Govori ruski i engleski jezik. Od 5. godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mjestu i ponela titulu najljepše u zemlji.

U pitanju je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, jednog od rijetkih preživjelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Njen otac je poznat i po tome što je prije nekoliko godina pucao na jednog beogradskog biznismena.

Mirjana, njena maćeha je studirala građevinu i i željela da postane građevinski inženjer. Međutim, 2007. godine je predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Svijeta 2007. godine u Kini.

Samo tri godine kasnije, 2010. postala je dio rijalitija "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Uprkos "lošem glasu" na kojem je bio Rutović, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a vjenčali su se u novembru 2013. godine, prenosi Pink.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana