Ko je najbolja Madona? Audicije za ulogu u filmu o kraljici popa traju mjesecima

GS
Foto: Agencije

U ovom trenutku više glumica konkuriše za ulogu u biografskom filmu jedne od najvećih ikona pop muzike Madone.

Njena uspešna karijera traje decenijama, a pre nekoliko godina odlučila je i da sama pokaže svetu kako je izgledao njen put do statusa kraljice pop scene.

Voditeljka kastinga za film o Madoni, Karmen Kuba, vodi potragu, a spisak je smanjen tokom meseci. Džulija Garner i Florens Pju su među onima koje su u trci za tu ulogu, kao i zvezda "Euforije" Aleksa Demi, zatim glumice Odesa Jang i Ema Lerd.

Prema izvorima, kandidatkinje učestvuju u intenzivnim (ponekad i do 11 sati dnevno) koreografskim seansama s Madoninim koreografom, nakon čega slijede koreografske vježbe sa samom Madonom. Tu su i dodatne stvari, poput čitanja i pjevanja sa superzvezdom.

Film, za koji izvori kažu da kulminira njenom znamenitom turnejom "Blonde Amition" iz 1990. godine a zahtevaće plesne i pevačke sekvence, što znači da nakon završetka audicije slijede višemesečni intenzivni treninzi prije mogućeg datuma početka snimanja.

Madonina uključenost je koscenaristička i rediteljska, a o svom novom poduhvatu govorila je u oktobru, u emisiji Džimija Felona: "Radim to zato što je masa ljudi pokušala da piše scenarije o meni, ali uvek su to bili muškarci".

Godine 2020. najavljeno je da će pevačica da režira biografski film za Universal sa scenaristkinjom Diablo Kodi, a da je producentkinja Ejmi Paskal. Kodi je u međuvremenu izašla iz projekta, a Erin Kresida Vilson preuzela je dužnost koscenariste.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana