Ko je nevjenčana supruga Milojka Spajića?

G.S.
Ko je nevjenčana supruga Milojka Spajića?

PODGORICA - Javnost je juče iznenadila informacija da je premijer Crne Gore Milojko Spajić u zvaničnoj posjeti Vašingtonu bio sa suprugom Milenom. Do sada se nije znalo da je premijer oženjen odnosno da je u vanbračnoj zajednici.

Vlada Crne Gore juče je medijima dostavila fotografije sa događaja, na kojima je premijer sa svojom izabranicom. Navodno, radi se o lijepoj Podgoričanki Mileni Tošić. 

Javnost se od juče pita ko je ona jer je nema na društvenim mrežama, a ono što je poznato jeste da je kao djevojčica bila članica UMS škole za talente i često je bila na TV-u.

Ljubavni život premijera odavno je interesantan svima a naročito jer je i on sam često govorio o vezama sa djevojkama iz raznih dijelova svijeta.

Tako je na jednoj pres konferenciji ispričao malo o ljubavnom životu:

„Jedna djevojka mi je bila Francuskinja, prije toga Indonežanka muslimanka, prije toga Japanka budistkinja, prije toga Kineskinja komunista”, rekao je tada Spajić.

On je prošle godine iznenadio brojne pratioce na Tviteru objavom sa preslatkom djevojčicom sa kojom je proslavio njen drugi rođendan, prenosi Adria TV.

„Sa tatom drugi rođendan! Hasta la Viktoria siempre”, napisao je tada u opisu fotografije.

Ostalo je nejasno ko je djevojčica a mnogi su mu u komentatima čestitali ćerku i pitali se zašto je do sada nije objavljivao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana