Ko bi rekao da njima nešto fali?

Agencije
Ko bi rekao da njima nešto fali?

Glumice, pjevačice i modeli obično se smatraju savršenstvom. Ali, kako su i poznate ličnosti obični ljudi ne čudi što i one imaju neke fizičke nedostatke. Pročitajte listu zvijezda i njihovih neverovatno čudnih fizičkih nedostataka...

Lili Alen

Kada su u pitanju deformiteti na tjelima zvijezda, Lili Alen se svog uopšte ne stidi. Štaviše, čak ga pokazuje na televiziji. Naime, glumica ima treću bradavicu, što je ne čini usamljenim slučajem. Treću bradavicu priznala je da ima i Tilda Svinton, kao i glumac Mark Valberg.

Gema Arterton

Vjerovali ili ne, popularna Bond djevojka rođena je sa šest prstiju na obije ruke! Ovo stanje se zove polidaktilija i pogađa jedno od hiljadu djece. Šesti prst nije opasan po zdravlje, a njegovo uklanjanje je krajnje bezbedno zbog čega se uglavnom svi odluče za tu opciju.

Megan Foks

Gema nije jedina zvijezda koja ima jedinstvene ruke. Ni prelijepa Megan Foks nije savršena. Naime, glumica ima palčeve na ruci sličnije palčevima na nozi. Mnogi komentarišu da su upravo njeni čudni palčevi ono što odvraća od njenog savršenog izgleda, dok su drugima baš slatki.

Kejt Bosvort

Zanosna plavuša ima različite boje očiju. Ovo stanje se zove heterokromija, pa joj je jedno oko čisto plavo dok je drugo prošarano. Ipak, ovo Kejt nevjerovatno dobro stoji što glumica i koristi, te često ističe. I Mila Kunis je takođe glumica sa različitom bojom očiju.

Karolina Kukrova

Dobro je što se na reviji Viktorijinih anđela ne prikazuju minđuše za pupak, pošto Karolina svoju ne bi imala gdje da stavi. Nedostatak pupka kod Karoline je rezultat operacije kojoj je bila podvrgnuta kao beba. Iako je njen stomak savršeno ravan, mnogi u njenom izgledu nalaze manu upravo u ovom nedostatku.

Keša

To što svoje fanove naziva "životinjama" izgleda da nije slučajno. Kako je sama izjavila, pjevačica je rođena sa malenim repom na trtičnoj kosti, koji je operacijom uklonjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana