Klunijeva Elizabeta zabavljala tajkune

Glas Srpske
Klunijeva Elizabeta zabavljala tajkune

Najpoznatiji holivudski neženja, glumac Džordž Kluni sa italijanskim modelom i voditeljkom Elizabetom Kanalis u vezi je od 2009. godine i izgleda da ima čvrstu namjeru da ostane sa njom. Međutim, novi detalji iz njenog života to bi mogli da poremete.

Američkim i italijanskim medijima raširila se priča o tome da je vjerenica slavnog glumca 2007. godine bila upletena u skandal u vezi sa kokainom i prostitucijom.

Francuskinja Karima Menad priznaje da je sa lijepom voditeljkom konzumirala kokain u doba kada je Elizabeta bila jedna od "prijateljica noći" koje su svoje usluge prodavale bogatim tajkunima.
- Bile smo u klubu u decembru 2007. godine u društvu bogatih i slavnih osoba čija imena više i ne pamtim. Ne sjećam se ko je donio drogu, ali mi smo je uzimale. Gledala sam Elizabetu i još dvije djevojke kako ušmrkavaju kokain - izjavila je Karima Menad, koja za svoje tvrdnje nije iznijela gotovo nikakve dokaze.

Istraga je pokrenuta još prije dvije godine, a obuhvata dva noćna kluba u Milanu, gdje su se navodno odvijale scene drogiranja, a u koje su zalazili poznati i slavni iz cijelog svijeta. Nedavno je uhapšeno pet osoba koje se sumnjiče za prostituciju i kokain. Iako se Elizabetino ime nije našlo na tom popisu, uhapšene manekenke tvrde da je i ona bila dio njihovog društva.

Djevojke su dolazile da rade u klub kao menadžeri, a zabavljali su bogate goste u VIP dijelu.

- Njihov posao bio je da natjeraju goste da potroše više novca, pa čak i na način da ih odvuku u privatni separe i tamo ih zadovolje - rekao je tužilac Frank Di Maio za italijanski list "Corriera della Sera".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana