Kluni: Znao sam da pretjeram sa alkoholom i drogom

Agencije
Kluni: Znao sam da pretjeram sa alkoholom i drogom

Holivudski glumac Džordž Kluni (50) priznao je da je ponekad usamljen, da se noću bori da zaspi i da previše pije. On je otkrio da je u prošlosti probao kokain, ali da mu se nije svidio.

- Svako ko kaže da ponekad nije usamljen, laže. A najusamljeniji ste u gomili po klubovima. Odete tako na neko mjesto i završite u najmanjem mogućem kutku, jer to svima odvraća pažnju i na kraju ne uživate kao svi drugi - rekao je Kluni u otvorenom intervjuu za "Holivudski reporter".

Glumac je priznao da je najusamljeniji bio u lošim vezama i dodao da je više puta doživio da ga žena prevari ili ostavi zbog nekog drugog. Holivudski zavodnik, koji je nominovan za "Oskara" za najbolju mušku ulogu u filmu "Potomci", bio je u braku sa glumicom Talijom Balsam, sa kojom se razveo. Trenutno je u vezi sa bivšom profesionalnom rvačicom Stejsi Kibler.

Kluni je otvoreno govorio o svojim porocima.

- Ponekad previše pijem. Uživam u piću i bilo je trenutaka u mom životu kada sam prešao granicu između zabave i opijanja do kasno u noć bez ikakvog razloga. Ali, nedavno sam prestao. Nisam popio piće od novogodišnje večeri - rekao je Kluni.

On je naveo i da se noću budi po pet puta, a uglavnom legne u krevet oko deset uveče. Takođe je priznao da je probao kokain kad je bio mlađi.

- Šmrkanje me apsolutno ne podiže - istakao je on.

Glumac se ranije šalio da ne može da se kandiduje za neku javnu funkciju jer je spavao s previše žena, konzumirao previše droge i bio na previše žurki.

On je rekao da je bio nesrećan i neuspješan u mnogo stvari u životu, prije nego što je stekao status filmske zvijezde u televizijskoj bolničkoj seriji "ER" 1994. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana