Kluni ostaje neženja, dovoljan mu jedan loš brak

Glas Srpske
Kluni ostaje neženja, dovoljan mu jedan loš brak

Ako mislite da će se ove godine Džordž Kluni skrasiti, zaboravite. Glumac je u intervjuu Pirsu Morganu za Si-En-En izjavio da ostaje neženja, do daljeg, a šta o tome misli njegova djevojka Elizabeta Kanalis i da li će uspjeti da ga nagovori da se predomisli, ostaje da se vidi. U intervjuu Pirsa Morgana sa Džordžom Klunijem o kome se naširoko pisalo u kontekstu malarije kojom se glumac zarazio, Kluni je izjavio da mu je propali brak sa glumicom Talijom Balsam bio i više nego dovoljan.

Budući da je Kluni u šouu "Piers Morgan Tonight" gostovao u društvu sa ocem, Morgan je iskoristio priliku da istakne činjenicu da su glumčevi roditelji u skladnom braku 51 godinu. Zatim je upitao oca Nika Klunija priželjkuje li da mu se sin ponovo skrasi, a Nik je sina zamolio da razmisli o novom pokušaju.

Na Morganovo pitanje da li će se Kluni poput mnogih holivudskih zvijezda oprobati u političkim vodama, glumac je odgovorio negativno.

- Iskreno, moj je posao dobar koliko i njihov - rekao je Džordž.

Dotakli su se i malarije, koju je od snimanja intervjua pa do njegovog emitovanja glumac uspio da preboli, a zaradio je u nedavnoj posjeti Sudanu. Kluni se na račun bolesti dva puta našalio izjavivši "čak je i sa malarijom zabavno" i "valjda su me komarci u Jubi pogledali i pomislili da sam kafe-bar".

Kluni ne misli da gubi vrijeme u Sudanu, te da je njegov dobrotvorni rad u funkciji samopromocije.

- Ne moram biti još slavniji. Imam svu pažnju koja mi je potrebna. Samo se trudim da tu pažnju iskoristim za druge - istakao je Kluni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana