Kluni: Boris Tadić ljepši od mene

Glas Srpske
Kluni: Boris Tadić ljepši od mene

Holivudski glumac Džordž Kluni je Denu Tani otkrio da poznaje predsjednika Srbije Borisa Tadića i da mu se mnogo sviđa što prvog čovjeka Srbije političari u Evropi i svijetu smatraju njegovim dvojnikom.

Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, prije tri sedmice ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu na Bulevaru Santa Monika u Los Anđelesu, gdje su se na molbu "Glasa javnosti" dotakli priče o sličnosti holivudske zvijezde i predsjednika Srbije.

Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku stigli su i do priče koja intrigira mnoge novinare na svijetu, piše beogradski list.

- Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsjednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmijao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta - ispričao je Tana.

Den Tana kaže da su se Kluni i Tadić nedavno upoznali.

- Prenijeću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega - rekao je Tana i dodao da Kluni poređenje sa Tadićem smatra velikim komplimentom.

Sličnost Borisa Tadića i Džordža Klunija zaokuplja pažnju evropske i svjetske javnosti.

- Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret sa Berluskonijem, a da ga Italijan ne poistovijeti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima - zaključio je Den Tana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana