Kloi ljubomorna na sestru zbog uspjeha

Agencije
Kloi ljubomorna na sestru zbog uspjeha

Jedna od čuvenih sestara Kardašijan, Kloi, nedavno je postala dizajnerka i predstavila svoju kolekciju farmerki "Good American". Međutim, rijaliti zvijezda zaista je bila nervozna zbog svog modnog debija.

U epizodi rijalitija "U korak sa Kardašijanovima" Kloi je otkrila da je jako zabrinuta.

- Otkako me je moja partnerka Ema obavijestila da moramo  prodati određenu količinu farmerki, veoma sam nervozna. Plašim se da neću usrećiti svoje investitore i poslovne partnere - požalila se ona.

Zvijezda je takođe priznala da je veoma takmičarski nastrojena prema mlađoj sestri Kajli Džener.

- Zaista, kako Kajli proda stotine hiljada komada za samo tri minuta? Znam da se ja direktno ne takmičim s njom, ali ja sam oduvijek bila poznata kao debela sestra, i sada ne želim da me pamte kao sestru koja je propala - iskrena je 32-godišnja Kloi.

Pored ovih vijesti, javnost je iznenadila i Kim, koja je objavila fotografiju na kojoj pozira sa kratkom kosom i frizurom kakvu ima njena majka Kris Džener.

Kim je na "Instagramu" podijelila fotku na kojoj je obučena u haljinu, rukave i čoker od lateksa, te se mnogima učinilo da vide najpoznatiju mamadžerku u sado mado izdanju.

Promjena supruge Kanjea Vesta ipak nije bila trajna, te se 36-godišnja majka dvoje djece samo malo zaigrala perikom za potrebe novog snimanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana