Kloi Kardašijan i Lamar Odom odustali od razvoda

Agencije
Kloi Kardašijan i Lamar Odom odustali od razvoda

Kako mediji tvrde, par se predomislio i ne želi da se razvede.

Advokatica zvijezde rijalitija "Keepeng Up with the Kardashians", Laura Vaser, pojavila se u sudu u Los Anđelesu i tražila da povuče papire za razvod braka koje je par potpisao u julu ove godine. Sud je to automatski odobrio kada je Laura pokazala dokument koji je potpisan od obije strane da ne žele da se razvedu, navode svjetski mediji.


Kloi je podnijela zahtjev za razvod od Lamaru (35) nakon nekoliko mjeseci spekulisanja od njegovoj zavisnosti od narkotika i prevare, ali su odlagali potpisivanje u nadi da će se stvari srediti u njihovom odnosu.

"Volim Lamara do smrti, on je ljubav mog života. Imali smo sjajan brak. Da li želim da smo se više potrudili? Da. Da li smatram da nije imao snage da se bori za ovo zbog toga što je imao i druge bitke? Da", priznala je ona nedavno.

Njihov razvod nikada nije završen zbog zaostalih predmeta u sudnici, ali je sudija planirao da se sve završi do kraja ove godine.

Kloi je tek nedavno prekinula kontakte sa Lamarom, ali je sve ostalo po strani kada je bivši košarkaš Lejkersa nađen u besvijesnom stanju u bordelu u Nevadi, nakon čega je bio u komi. Svoju vezu sa Džejmsom Hardenom je, prema navodima, stavila na pauzu zbog svoh dešavanja u posljednjih nekoliko nedjelja.

Izvori tvrde da je 31-godišnja Kloi ipak riješila da stavi tačku na tu vezu i obnovi zavete sa Lamarom, davajući na taj način još jednu šansu tom braku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana