Kim zavisna od pažnje

Agencije
Kim zavisna od pažnje

Kada je u pitanju skretanje pažnje na sebe, onda je to doktorirala rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja tačno zna šta da obuče kako bi svi gledali samo u nju i danima poslije toga pisali o njenom provokativnom izdanju.

To je dokazala na jednom događaju u Los Anđelesu. Kim se pojavila u crnom kombinezonu, čiji je gornji dio više otkrivao nego sakrivao.

Ovom kreacijom Kim je sigurno željela da pokaže svoj stesani struk, ali i da u prvi plan istakne svoje atribute.

Kada je u pitanju provokacija, ona je na prvom mjestu da izabere odjevnu kombinaciju kojom nikoga neće ostaviti bez komentara i čini se da je ova žena nepresušan izvor inspiracije...

Nezaboravan događaj za njene fanove bio je kada se starleta na koncertu Kanje Vesta pojavila u izazovnoj haljini ispod koje nije nosila donji veš.

Ona je plesala u bekstejdžu u uskoj pripijenoj haljini sa velikim prorezima na bokovima, ispod kojih se nije nazirao donji veš.

Kim je fotografiju sa ovog događaja podijelila sa pratiocima na "Instagramu" i pobrala sve pohvale za figuru koju je dovela u red vrlo brzo nakon porođaja. Uzdahe muške populacije izazvala je ovog ljeta kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa ljetovanja na Tajlandu, gdje je njena stražnjica u prvom planu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana