Kim stalno pokazuje trudnički stomak

Agencije
Kim stalno pokazuje trudnički stomak

Starleta Kim Kardašijan ne propušta priliku da reklamira svoj trudnički stomak, pa stalno na društvenim mrežama objavljuje nove fotografije.

- Pa, zdravo. Iskočilo ni iz čega - napisala je starleta ispod fotografije koju je podijelila sa fanovima na "Istagramu".

Kim Kardašijan, koja čeka dijete sa svojim momkom Kanje Vestom, pokazala je po ko zna koji put svoj trudnički stomak.

Najnovija fotografija koju je objavila pokazuje Kim koja pozira sa sestrom Kloi. Kim je takođe na "Tviteru" napisala da se osjeća umorno i da joj se ne ide u teretanu.

- Lijena sam, ali morala sam da idem u teretanu. Nisam za vježbe u kasne sate - napisala je buduća mama.

Kimberli Kim Kardašijan rođena je 1980. i jedna je od poznatijih selebriti figura u svijetu. Bavi se svim i svačim, od kreiranje sopstvene modne linije do povremenog nastupanja u TV serijama. Ipak, najveći razlog njene slave je kontroverzni "kućni film" koji je procurio na internet. Njena prva uloga bila je u televizijskoj seriji "Iza granica", a zajedno sa Karmen Elektra igra u filmu "Katastrofa". Takođe, imala je ulogu u seriji "Kako sam upoznao tvoju majku".

Starleta se 2000. godine udala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa. Brak je okončan razvodom 2004. godine. Bila je u vezi sa reperom Rejem Yejom, a od 2007. do 2010. u vezi je sa zvijezdom američkog fudbala Reyijem Bušom. Godine 2010. je bila u vezi sa ragbistom Majlsom Ostinom, kao i u vezi sa košarkašem Nju Yerzi Netsa, Krisom Hamfrizem. Par se vjenčao 20. avgusta 2011. godine u Kaliforniji. Brak je trajao samo 72 dana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana