Kim sprema svadbu decenije

Agencije
Kim sprema svadbu decenije

Vjenčanje starlete Kim Kardašijan i muzičara Kanje Vesta biće veoma glamurozno, a izrada samo jedne pozivnice za goste koštaće čak 700 evra.

Njihovu svadbu svjetski mediji već najavljuju kao događaj decenije, a potpuno je jasno koliko su novca spremni da izdvoje za svakog gosta.

- Kim i Kanje su željeli da pozivnice budu što raskošnije, pa su angažovali dizajnera koji je napravio kutije, kombinujući zlato i svilu. U njima se nalaze fotografije koje ilustruju njihovu romansu, kao i pozlaćene pozivnice - navodi izvor blizak paru.

Odabrane zvanice očekuju poklon torbe sa preskupim šampanjcem, "Svarovski" kristali i vrhunska kozmetika.

- Ovo će sigurno biti jedno od najvećih vjenčanja ikada. Kim želi da to bude događaj koji njihovi gosti nikada neće zaboraviti - kazao je isti izvor.

Izgleda da su Kim i Kanje riješili da njihovo svadbeno slavlje bude veće i od onog koje su 2011. godine organizovali britanski princ Vilijam i Kejt Midlton.

Kardašijanova se nedavno ponosno slikala sa svojim vjerenikom Vestom za naslovnu stranicu magazina "Vog", dok su drugi časopisi javno zažalili što joj prvi nisu pružili takvu priliku. Kim je bila jako uvrijeđena kada je magazin "Harper's Bazaar" odbio da je stavi na naslovnu stranicu dok je bila trudna. Višak kilograma bio je glavni razlog što starleta nije dobila svoj trenutak slave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana