Kim proslavila 33. rođendan

Agencije
Kim proslavila 33. rođendan

Atraktivna starleta Kim Kardašijan proslavila je 33. rođendan u društvu najbližih prijatelja i porodice, a goste je iznenadila savršenom figurom i seksi haljinom.

Četiri dana poslije pravog datuma rođenja lijepe Kim u noćnom klubu "Tao" u Las Vegasu bilo je jako veselo, a starleta je na rođendanskoj torti ugasila tačno 33 svjećice.

Pripijena bijela haljina istakla je grudi Kim Kardašijan koje su kipjele, ali starleta je bila vrlo ponosna jer je svim gostima pokazala koliko je kilograma skinula poslije porođaja. Osim vjerenika repera Kanjea Vesta, koji je zaprosio tačno na rođendan, na slavlju su bile i sestre Kortni i Kloi Kardašijan, njihova majka Kris Džener, kao i brojni prijatelji.

- Neka rođendanska proslava u Las Vegasu počne - napisala je Kim na svom "Tviter" profilu i objavila fotografiju na kojoj je spremna za zabavu.

Za slavnu starletu ova godina biće zaista posebna jer je rodila  svoje prvo dijete, kćerkicu Nort Vest. Poslije toga Kanje je iznajmio cijeli bejzbol stadion "AT&T" u San Francisku da bi tu zaprosio Kim, ali pred rođacima i prijateljima.

U skladu sa svojim imidžom, Kanje je učinio nešto nesvakidašnje i potrošio čitavih 1,5 miliona dolara na prosidbu. Na snimku koji je objavio sajt TMZ mogu se vidjeti svi ključni detalji događaja, uključujući i trenutak same prosidbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana