Kim obučena kao Džeki naljutila Ameriku

Agencije
Kim obučena kao Džeki naljutila Ameriku

Za potrebe intervjua i naslovne strane magazina "Intervju" starleta Kim Kardašijan odlučila je da oživi Džeki Kenedi i fotografiše se u njenom prepoznatljivom stilu.

Ako je suditi po fotografijama koje su dospjele u javnost, Kim je prosto uživala u glumi prve dame pedesetih godina prošlog vijeka, a društvo tokom snimanja joj je pravila i kćerka Nort.

Američka javnost, s druge strane, zgranuta je ovim potezom, jer smatra da je starleta oskrnavila lik i djelo jedne od najvoljenijih američkih prvih dama.

Fotografije predstavljaju modu pedesetih i šezdesetih i podsjećaju na neprolazni stil jedne od najbolje obučenih prvih dama u istoriji, Džeki Kenedi-Onazis.

Kim, koja se nekoliko puta pojavljivala u ovom magazinu, na snimanju je nosila kreacije svog supruga Kanje Vesta iz njegove kolekcije "Yeezy", kombinujući ih sa retro odjevnim komadima.

Set autentičnih fotografija na kojima Kim aludira na obožavanu prvu damu Amerike napravio je čuveni fotograf Stiven Klajn.

"Kim kao Džeki" izazvala je reakciju na društvenim mrežama koja bi mogla da se opiše riječima: "Jednostavno nije to to."

- Jedna je preuredila Bijelu kući i pretvorila je u istorijski muzej. Druga je imala rijaliti šou - tako zvuči jedno poređenje Džeki i Kim koje se pojavilo u komentarima na društvenim mrežama.

Rijaliti zvijezda očigledno obožava da se nađe u koži modnih ikona. Prije tri godine je, snimajući reklamu, pokušala da oživi lik holivudske dive Odri Hepbern.

Pokušala je da dočara njen stil, ali nije bila uspješna u tome. Kim na biciklu jednostavno nije nimalo izgledala kao legendarna Odri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana