Kim neprikosnovena kraljica naslovnica

Glas Srpske
Kim neprikosnovena kraljica naslovnica

Ako ste mislili da je ljudima dosta sveprisutne rijaliti zvijezde Kim Kardašijan i njenih sestara, te da su se predozirali golišavim izdanjima najpoznatije Kardašijanke, pripremite se na to da će takvih poslastica i sljedeće godine biti u izobilju.

Urednici svjetskih magazina bore se za golišave slike ove egzotične ljepotice. Pokazalo se da časopisi doslovno nestaju sa polica kada je ova seksi brineta na naslovnici, piše "stylelist.com".
Najbolju prodaju u 2010. godini magazin "Šejp" imao je kada je Kim Kardašijan u ružičastom bikiniju krasila naslovnicu! A kada je ova bujna starleta bila na naslovnicama magazina "W" i "Allure", prodaja je takođe cvjetala.

Kim je u zavodljivom i senzualnom izdanju odlično izgledala na naslovnici "Alurea" i po prodaji je to izdanje došlo na treće mjesto. A kada je svoje atribute pokazala u magazinu "W", po prodaji je to izdanje bilo na drugom mjestu.

Kim Kardašijan jedino nije uspjela da nadmaši ljepoticu Megan Foks, koja je svojim pojavljivanjem na naslovnici magazina "W" obezbijedila najbolju prodaju u 2010. godini.

Starleta poznata po svojoj bujnoj zadnjici i dugoj crnoj kosi proslavila se porno videom koji je "procurio" u javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana