Kim napustilo 100.000 fanova na Instagramu

Agencije
Kim napustilo 100.000 fanova na Instagramu

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan nedavno je privukla nevjerovatnu pažnju kada su u javnost isplivale njene fotografije sa plaže iz Meksika na kojima joj se vidi celulit.

Sporne fotografije naljutile su i njenog supruga, koji tvrdi, kako je naveo neimenovan izvor, da se na taj način obrukala.

- Pretvorio ju je u modnu ikonu, a zbog slika s odmora u Meksiku Kim sad izgleda jeftino - otkrio je izvor.

Kako je akcenat do sada stavljala na svoju pozamašnu pozadinu, ni ne čudi što su njeni fanovi bili zbog toga razočarani.

Iako je novim fotografijama, kasnije objavljenim, pokušala da dokaže da ipak ima savršeno tijelo, nije uspjela da zadrži pratioce. Ostala je bez 100.000 fanova na "Instagramu".

- Kanje je ljut na Kortni jer je namjerno slikala Kim praveći fotosešn od zajedničkog odmora. Njen celulit je naškodio njenom imidžu - dodao je neimenovani izvor.

Popularnije od nje na ovoj društvenoj mreži jedino su Selena Gomez, Tejlor Svift, Bijonse i Arijana Grande, ali se čini da joj popularnost znatno opada.

- Kod nje nije ništa stvarno i Kim bi izgledala sto puta bolje da nije išla na sve te operacije - samo su neki od komentara o njenom izgledu.

Ipak, čini se da to jednoj od najpoznatijih rijaliti zvijezda ne smeta.

- Ja samo sjedim na plaži sa svojim seksi tijelom - napisala je Kim na "Tviteru".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana