Kim kćerki dala ime Kejdens

Agencije
Kim kćerki dala ime Kejdens

Kćerka slavnog para, Kim Kardašijan i Kanje Vesta, zvaće se Kejdens Donda Vest, u čast Kanjeove majke mame dr Donde Vest, otkrili su američki mediji.

Tajnu je otkrila medicinska sestra "Cedras Sinal" bolnice u Los Anđelesu, a tradicija Kardašijana je da djeci daju imena koja počinju slovom K.

Kim, zvijezda rijaliti programa "U korak sa Kardašijanovima", koja prati i živote njenih sestara Kortni i Klo, porodila se proteklog vikenda, mjesec prije zakazanog termina.

- Ne mogu opisati ovo čudo koje je sada dio naše porodice. Mama i beba su zdrave i odmaraju se. Cijenimo svu podršku i ljubav, uskoro ćemo vam dati više informacija. Hvala na razumijevanju. Volimo vas sve, a i same smo okružene ljubavlju - napisala je Kim na "Tviteru".

Kimina majka Kris Džener rekla je za "E! magazin" da je njena kćerka presrećna i uzbuđena zbog novog člana, te da se osjeća dobro.

Kim i Kanje su čuvali pol bebe u tajnosti, ali ta informacija je razotkrivena tokom emitovanja programa "U korak sa Kardašijanovima", kada je Kim bila na pregledu kod ljekara.

Vest je otkazao promociju novog albuma, koja je bila zakazana za petak, jer se Kardašijanova žalila da se ne osjeća dobro, poslije čega je i rodila.

Rođenje bebe je bilo pod velom misterije, jer par nije želio da daje informacije pa su se mediji pozivali na anonimne izvore. U nedavnom intervjuu za "Njujork tajms" Vest je izjavio da ne voli da priča o porodici, niti bebi koja je na putu.

- To je moja beba, nije američka beba - rekao je Vest.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana