Kim Kardašijan uvjerava Kanje Vesta da će biti savršena supruga

Agencije
Kim Kardašijan uvjerava Kanje Vesta da će biti savršena supruga

Rialiti zvezda Kim Kardašijan pokušava da na sve načine dokaže svom dečku, reperu Kanje Vestu, da će biti idealna supruga za njega. Kako piše “Female First ”, starleta kuva za svog partnera, sprema njegovu odjeću i uvijek je pored njega kad god njemu to zatreba.

- Kim pokazuje Vestu da je ona njegova “savršena kučka”. Uz njega je, čini sve, brine o njegovoj odjeći, kuva za njega - rekao je blizak prijatelj Kim Kardašijan.

Izvor je dodao da starleta čak i redovno fotografiše sebe i njihovog zajedničkog ljubimca, mačku Mersi, a onda te fotografije šalje Vestu.

- Pokazuje mu svu svoju ljubav i zna da će on to umijeti da cijeni. Kim pokazuje neku svoju drugu stranu. Oni koji je znaju vjeruju da ona može biti prava supruga - izjavio je izvor.

Kim Kardašijan je nedavno izjavila da ju je njen dečko Kanje Vest zamolio da smanji poslovne obaveze, jer je prije veze sa njim rialiti zvijezda bila opsjednuta karijerom. Kim se slaže sa njegovom idejom jer i sama želi više vremena za svoj privatni život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana