Kim Kardašijan uticajnija od Mišel Obame?

Agencije
Kim Kardašijan uticajnija od Mišel Obame?

Reper Kanje Vest izgleda ne zna više kako da izrazi svoje oduševljenje što mu je njegova voljena Kim napokon postala vjerenica pa je izjavio kako je rijaliti zvijezda uticajnija kada je stil u pitanju, od prve dame Amerike, Mišel Obame.

Kao razlog svojoj izjavi da je Kim uticajnija od Mišel Obame naveo je sokrašnju sliku u bikiniju koju je starleta objavila na Instagramu.

"Mišel Obama nije mogla da podijeli sa nama svoju fotografiju u bikiniju, kao što je to Kim uradila", i dodao kako nema razloga zašto se Kim ne bi našla na naslovnici Voga budući da je jedna od najintrigantnijih žena na svijetu.

Kanje je takođe pričao o svojoj ljubavi prema Kim i priznao da je trenutak vjeridbe čekao još od prvog momenta kada je upoznao Kim 2006. godine.

Reper kaže da je bio zaljubljen u Kim mnogo prije nego što su ozvaničili svoju vezu 2012. godine. Takođe je rekao i da je morao da sačeka da ona raščisti sa ostalim vezama, uključujući i brak sa Krisom Hamfrizom, prije nego što je konačno mogao da dobije šansu sa njom.

"Želio sam da oženim tu djevojku od prvog trenutka kada sam je ugledao. Kim i ja smo savršena kombinacija."

Reper je čak priznao da je kupio mobilni telefon kako bi pratio dešavanja vezana za razvod Kim i Krisa i kako bi mogao da je zove i šalje joj poruke.

Kada mu je postavljeno pitanja kako je mogao toliko dugo da čeka ovu zanosnu brinetu, sada već plavušu, Kanje je rekao da je strpljenje najveća snaga.

Poslije decenije prijateljstva, reper je konačno dobio ono šta je želio, kada je zaprosio Kim na njen trideset i treći rođendan na AT&T stadionu u Los Anđelesu sa dijamantskim prstenom od petnaest karata.

"Taj prsten je morao da bude savršen. Radio sam sa četiri različita zlatara. Tri prstena su napravljena, a samo je jedan bio pravi, a to je bio prsten Lorejn Švarca."

Dodao je: "Promjenio sam prsten veče prije prosidbe, tako da je bio star nešto više od četiri sata kada sam joj ga dao."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana