Kim Kardašijan se konačno oglasila o Karleuši

Agencije
Kim Kardašijan se konačno oglasila o Karleuši

Najpoznatija rijaliti zvijezda na svetu Kim Kardašijan konačno je na svom sajtu odala počast srpskoj pjevačici Jeleni Karleuši - "Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je", napisala je.

Jelena Karleuša koja je prije nekoliko mjeseci bila glavna tema svjetskih medija konačno je doživjela da dobije priznanje i od Kim Kardašijan lično.


Naime, nakon što su svjetski mediji izvjestili da Kim kopira stil srpske pjevačice cio svijet je brujao o tome, ali se Kim nije oglašavala. Sada je odlučila da posveti cio tekst na svom sajtu Jeleni Karleuši nazvavši je modnom inspiracijom i ženom u koju je "zaljubljena".

Kim je u tekstu, koji vam u cjelosti prenosimo istakla da obije mnogo podsjećaju jedna na drugu, a pretpostavljamo da je njena plava kosa inspirisana upravo srpskom zvezdom.

"Ovonedjeljna ženska simpatija (woman crush wednesday) je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda – neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fabulozna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji – volim njen hrabar stilski izraz! Obije smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je", napisala je Kim uz veliku Jeleninu fotografiju.

Jelena je bila vrlo polaskana, a kako je napisala na Instagramu, ostala je bez reči, te uzvraća poštovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana