Kim Kardašijan prestravljena maljavošću tokom trudnoće

Agencije
Kim Kardašijan prestravljena maljavošću tokom trudnoće

Televizijska zvijezda preplašena je činjenicom da će se uslijed pojačanog rada hormona tokom trudnoće njene malje na tijelu ponovo početi da rastu, a sve do porođaja neće smjeti da se podvrgne laserskoj depilaciji.

Rijaliti zvijezda inače je kao tretman za uklanjanje malja sa tijela koristila lasersku depilaciju kojom je bila prezadovoljna. Uslijed pojačanog rada hormona tokom trudnoće moguća je pojava novih folikula, pa je Kim prestravljena činjenicom da će morati da se vrati starom metodu uklanjanja dlaka – depilaciji voskom, budući da tretmani laserom nisu preporučljivi tokom trudnoće.

"Jermenka sam i naravno da sam opsjednuta laserskim uklanjanjem malja sa cijelog tijela", ranije je izjavila Kardašijanova za američke medije.

Zvijezda filma Čarlijevi anđeli, glumica Dru Barimor takođe se susrela sa ovom vrstom problema tokom trudnoće, kada su joj hormoni izazvali rast brade.

"Imam slatku malu riđu bradicu! Takođe, pojavila mi se i hiperpigmentacija na obrazima", našalila se poznata glumica sa problemom koji je zadesio u iščekivanju prinove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana