Kim Kardašijan ponovo pokazala golu zadnjicu

Agencije
Kim Kardašijan ponovo pokazala golu zadnjicu

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan ponovo je šokirala svijet i pokazala svoj najveći atribut.

Kim je početkom decembra „srušila internet" kada je pozirala potpuno gola za magazin „Paper". Nakon pomame koju je tada izazvala njena pozadina, starleta je ponovo pokazala svoj najveći atribut.

Ovoga puta se skinula za časopis "Love" i pozirala u crnoj jaknici i sa cigaretom u ustima. Ipak, Kim nije srećna zbog ovoga. Naime, fotografije za magazin "Love" Kim je uradila još prije naslovnice za "Paper" zbog čega je sada jako uznemirena jer "gole" naslovnice često izlaze jedna za drugom.

"Njen tim je jako uznemiren jer se javnost navikava na golu Kim. Više niko ne želi da je gleda u odjeći", kaže bliski izvor.

Podsjetimo, Kim se prvi put obnažila prije nekoliko godina za naslovnicu "W" magazina. Iako je to bila najprodavanije izdanje ikada Kim se pojavila u jednoj emisiji i plakala tvrdeći da se nije složila da bude gola na naslovnici i da se osjeća zloupotrebljeno.

"Mislim da poslije ove dvije naslovnice zaista duguje izvinjenje ‘W’ magazinu. Više ne postoji nijedan dio njenog tela koji već nismo vidjeli", zaključuje izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana