Kim Kardašijan: Pijem pilule za kontracepciju od 14. godine

Agencije
Kim Kardašijan: Pijem pilule za kontracepciju od 14. godine

Taman kad su svi pomislili da više nema šta novo da se sazna o sestrama Kardašijan, Kim je u šouu kod Opre Vinfri izjavila kako joj je majka Kris Džener dozvolila da pije antibebi pilule kad je imala 14 godina.

Ona je objasnila da je želja za pilulama bila proizvod želje da izgubi nevinost sa dečkom sa kojim je tada bila dvije godine u vezi.

- Kada sam željela da imam seks po prvi put, imala sam 15 godina. I kad sam rekla mami, ona je rekla: "Ok, onda ćemo da te stavimo na kotracepciju" - rekla je Kim Opri.

Starleta je govorila i o snimku seksa koji je objavio njen bivši dečko Rej Džej pre pet godina.

- Mislim da me svijet tako i upoznao. To jeste bio negativan način, i zato sam morala da radim deset puta vrijednije da bih ljudima pokazala ko sam - objasnila je Kardašijanova.

Opra je tokom dugog intervjua postavila i pitanje o Krisu Hamfrizu, sa kojim je Kim bila manje od tri mjeseca u braku. Kim je potvrdila svoju raniju priču o tome kako njihov brak nije bio isceniran, i da na taj brak gleda kao na lekciju, a ne na grešku.

Kim je trenutno u vezi sa reperom Kanjeom Vestom, koji je stariji od nje 5 godina.

- Uvijek sam se zabavljala sa mlađim momcima, ali sada mi je drago što sam sa nekim ko je stariji par godina - rekla je starleta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana