Kim Kardašijan opsjednuta kilažom

Agencije
Kim Kardašijan opsjednuta kilažom

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan postala je opsjednuta sopstvenom kilažom pa je kupila sedam vaga, kako bi bila što sigurnija koliko ima kilograma.

- Kim je sedam vaga razbacala po kući i na svakoj od njih mjeri se dva puta dnevno. Gubitak kilograma joj je trenutno prioritet i još ne prestaje da radi na tome - otkrio je neimenovani izvor.

Starleta ima digitalnu vagu i jednu gdje se težina prikazuje u visini očiju, ali i dvije koje se koriste u vrhunskim klinikama Los Anđelesa. Takođe, u kolekciji je i njena stara vaga za kupatilo i još nekoliko primjeraka koje su ručno izradili umjetnici.

Iako je Kim do sada izgubila već 20 kilograma, još nije zadovoljna svojim izgledom.

- Ona ne vjeruje da su jedna ili dvije vage dovoljne da joj pokažu pravo stanje. Fokusirana je na to kakvo tijelo želi pa joj je to postalo opsesija - kaže isti izvor.

Kim je postala uzor i najmlađoj sestri Kajli Džener, koja je pozirala u bijeloj haljini slobodnijeg kroja, a fotografiju je odmah postavila na društvene mreže. Kajli je nedavno za svoj 16. rođendan na poklon dobila vrlo skup automobil koji je brzo razbila u lančanom sudaru. Sada pažnju privlači provokativnim haljinama, koje nisu primjerene njenim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana