Kim Kardašijan: Nisam profitirala od vjenčanja

Glas Srpske
Kim Kardašijan: Nisam profitirala od vjenčanja

Starleta Kim Kardašijan demantovala je juče izvještaje da je profitirala od snimka svog vjenčanja sa košarkašem Krisom Hemfrizom od koga se razvodi poslije svega dva mjeseca braka.

- Pojavili su se izvještaji da sam zaradila milione na vjenčanju. Ti izvještaji nisu istiniti i rastužuju me pa zato želim da se izjasnim. Zahvalna sam svima koji su došli na moje vjenčanje i novac od poklona dali Fondaciji snova - navela je ona na svom veb sajtu.

Zvijezda rijaliti serijala "U korak sa Kardašijankama" podnijela je zahtjev za razvod braka u ponedjeljak, 72 dana poslije vjenčanja koje je navodno koštalo deset miliona dolara i bilo emitovano na televiziji "E!" koja prati živote bogatih i slavnih.

Kardašijan (31) je objasnila i da zbog želje da se skrasi i pritisaka rijaliti šoua koji snima nije imala snage da kaže "ne" 26-godišnjem Hemfrizu.

- Uvučena sam u cijelu priču i snimanje TV emisije i nisam znala kako da okončam svoju vezu, a nisam željela ni da razočaram brojne ljude - objasnila je ona.

Ovo je drugi propali brak za Kim Kardašijan koja je prethodno četiri godine bila u braku sa muzičkim producentom Dejmonom Tomasom od koga se razvela 2004. godine, prenosi Rojters.

Kim Kardašijan je jedna od najplaćenijih zvijezda američke televizije. U 2010. godini je zaradila šest miliona dolara od TV emisije, modne linije, parfema, nakita i krema za samopotamnjivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana