Kim i Robin „zaratili” zbog haljine

Agencije
Kim i Robin „zaratili” zbog haljine

Uska toaleta Kim Kardašijan sa cvjetnim printom koji podsjeća na dezen kič tapeta, izazvala je lavinu komentara. Nemilosrdan je bio i glumac Robin Vilijams, koji je na Tviteru uz fotografiju gospođe Dautfajer, napisao da bi haljina njemu bolje stajala.

Stil odjevanja Kim Kardašijan oduvijek je izazivao oprečne reakcije, a stvari su se pogoršale od kada je kraljica rijalitija trudna.

Haljina u kojoj se buduća mama prošetala crvenim tepihom, na gala večeri u Metropoliten muzeju u Njujorku, nije prošla nezapažena.

Uska, sa prorezima i cvjetnim printom koji podsjeća na dezen kič tapeta, toaleta Kim Kardašijan je izazvala više podsmjeha nego pohvala.

Ubrzo su se fotografije pomenute haljine našle na internetu, gdje su mnogi ismijali „promašeni stajling” vjerenice Kanje Vesta.

Čoporu nemilosrdnih kritičara pridružio se i glumac Robin Vilijams, koji je uz fotografiju na kojoj je snimljen prerušen u gospođu Dautfajer, lik koji je tumačio u istoimenom filmu iz 1993. godine, poručio putem Tvitera: „Mislim da bi meni bolje stajala!”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana