Kim i Kanje razgolitili se za naslovnicu franucskog magazina

Agencije
Kim i Kanje razgolitili se za naslovnicu franucskog magazina

Los Anđeles - Iako je nedavno rekla da želi da vodi povučeniji život, Kim Kardašijan se načisto razgolitila za novu naslovnu stranu francuskog modnog magazina „L'Officiel Hommes”, prenose agencije.

Kim je pozirala sa dečkom Kanjeom Vestom u krevetu, ali dok je on okrenut leđima ka objektivu, ona ima izraz na licu od koga bi se njena kćerka vjerovatno postidjela.

Crno-bijelu fotografiju snimio je Nik Najt.

Ona je nedavno bila primorana da demantuje glasine da planira da napusti svoj rijaliti šou poslije devet sezona prikazivanja jer ne želi da joj se dijete pojavljuje na televiziji.

- Mislim da čovjek mijenja mišljenje o tome šta želi da radi u životu, mora iznova da nađe nešto što će da ga uzbudi i motiviše, iskru koja će da ga pokrene - kazala je ona.

Kim je otkrila i da ju je Kanje naučio mnogo o privatnosti i, budući da je sam odbio da se pojavi u rijalitiju, ne bi bilo iznenađenje da i ona sama napusti Kardašijan sapunicu.

- Spremna sam da budem manje otvorena o nekim stvarima, kao što su moje veze. Ne moraju svi sve da znaju, odlučila sam da promjenim svoje prioritete – rekla je ona.

Reagujući na glasine o napuštanju serijala, Kim je priznala da ne zna kuda će je život odvesti ali da će ostati „barem do desete sezone” u serijalu.

Kim i Kanje se zabavljaju od aprila, iako se znaju godinama.

Njihova prva kćerka trebalo bi da se rodi u julu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana